English Language

11. French people love cooking, ______________ the English don't seem very interested.

  1. When
  2. Whenever
  3. where
  4. Whereas
Correct answer: (D)
Whereas

12. ______________ is the one who starts the communication.

  1. sender
  2. receiver
  3. feedback
  4. noise
Correct answer: (A)
sender

13. ______________ is the manner in which the encoded message is transmitted.

  1. Message
  2. Voice
  3. Media
  4. Channel
Correct answer: (C)
Media

14. The receiver confirms to the sender that he has received the message and understood it through ______________.

  1. feedback
  2. decoding
  3. encoding
  4. receiving
Correct answer: (A)
feedback

15. There are ______________ C's in Communication principles.

  1. eight
  2. seven
  3. nine
  4. five
Correct answer: (B)
seven

16. Most conflict is the result of ______________ communication.

  1. effective
  2. misunderstood
  3. ineffective
  4. spontaneous
Correct answer: (B)
misunderstood

17. A ______________ is a unit of sound.

  1. syllable
  2. letter
  3. spelling
  4. stress
Correct answer: (A)
syllable

18. Stressed words are considered as ______________.

  1. content words
  2. function words
  3. non-stressed words
  4. unaccented
Correct answer: (A)
content words

19. The second rising tune is ______________.

  1. the glide-up
  2. the glide-down
  3. the dive
  4. the take-off
Correct answer: (D)
the take-off

20. ______________ are powerful, they can be weapons of conflicts and confusion.

  1. feedback
  2. noise
  3. words
  4. media
Correct answer: (C)
words
Page 2 of 15