61. If a company wants to build a good "corporate image," it will probably use which of the following marketing communications mix tools?
advertising
public relations
direct marketing
sales promotion
Correct answer: (B) public relations
62. Which of the following major promotional tools use the telephone, mail, fax, e-mail, and the Internet to communicate directly with specific consumers?
advertising
public relations
direct marketing
sales promotion
Correct answer: (C) direct marketing
63. ______________ fragmentation has resulted in media fragmentation.
Market
Purchasing
Product
Public relations
Correct answer: (A) Market
64. ______________ is the concept under which a company carefully integrates and coordinates its many communications channels to deliver a clear, consistent, and compelling message about the organization and its products.
an audit of all the potential contacts target customers have with the company and its brands.
an evaluation of the history of advertising used by the firm.
hiring communications experts to handle the communication problems of the firm.
Correct answer: (B) an audit of all the potential contacts target customers have with the company and its brands.
66. The promotion tool that may include coupons, contests, premiums, and other means of attracting consumer attention is best described as being which of the following?
advertising
personal selling
public relations
sales promotion
Correct answer: (D) sales promotion
67. A ______________ is a promotion strategy that calls for using the sales force and trade promotion to move the product through channels.
Push strategy
Pull strategy
Blocking strategy
Integrated strategy
Correct answer: (A) Push strategy
68. Marketing management must make four important decisions when developing an advertising program. All of the following would be among those decisions EXCEPT:
Setting advertising objectives.
Setting the advertising budget.
Setting procedures for an advertising culture audit.
Developing advertising strategy.
Correct answer: (C) Setting procedures for an advertising culture audit.
69. If Sony tries to convince consumers that its brand of computer disks is the best quality for the money, it is using which of the following forms of advertising?
Informative advertising
Psychological advertising
Reminder advertising
Persuasive advertising
Correct answer: (D) Persuasive advertising
70. The most logical budget setting method is found in the list below. Which is it?