1. _________ is a mode of direct marketing owes to well structured communications in the form of catalogs.
Correct answer: (A)
Telemarketing
2. _________ is ether the head of marketing department or a major brand and is responsible for the brand strategy and its implementation, important for complete performance of the brand.
Correct answer: (A)
Chief Branding Officer
3. _________ lets you to have a clear picture of the number of customers or usage of your brand in comparison with competition.
Correct answer: (A)
Market share
4. _________ lets you to have your loyal customer's lifetime worth in terms of your brand's purchasing.
Correct answer: (A)
Lifetime value of a customer
5. _________ of ad means how many times you should expose your target customers to your message.
Correct answer: (A)
Frequency
6. _________ provides a good quality of service because of a direct interface with the customers, but it is expensive.
Correct answer: (D)
All of the given options
7. _________ shows how consistent customers are in buying your brand, how long they have been buying and how long they may buy?
Correct answer: (A)
Customer loyalty
8. _________ works best under the circumstances of high differentiation that gives you a sustainable advantage in a quality conscious market.
Correct answer: (B)
Skim Pricing
9. A brand based organization provides which of the following benefits?
Correct answer: (D)
All of the given options
10. Advertising is part of sales promotion by creating awareness and comprehension that form a level of _________.
Correct answer: (A)
Customer pull