Brand Management

31. _________ are incurred by brands because of failures and questionable businesspractices that may increase costs and liabilities

  1. Brand assets
  2. Brand liabilities
  3. Brand equities
  4. Market failures

Correct answer: (B)
Brand liabilities

32. _________ are musical messages written around a brand.

  1. Logos
  2. Symbols
  3. Jingles
  4. Tag lines

Correct answer: (C)
Jingles

33. _________ are short phrases that communicate descriptive or persuasive information about a brand.

  1. Punch lines
  2. Tag lines
  3. Messages
  4. Slogans

Correct answer: (D)
Slogans

34. _________ branding is a type of co-branding.

  1. Ingredient
  2. Product
  3. Service
  4. Personality

Correct answer: (A)
Ingredient

35. _________ buy products & _________ use product

  1. consumer & customers
  2. buyers & sellers
  3. buyers & customers
  4. customers & consumer

Correct answer: (B)
buyers & sellers

36. _________ customers can themselves become publishers, choosing to share what they have received with their social networks.

  1. Publish - subscribe
  2. Instant sharing
  3. Multi - model viewing
  4. Mobile invertising

Correct answer: (B)
Instant sharing

37. _________ defines what the the brand thinks about the consumer, as per the consumer

  1. Brand attitude
  2. Brand positioning
  3. Brand relationship
  4. Brand manage

Correct answer: (A)
Brand attitude

38. _________ has been the first to launch an innovative media buying / selling technique, through its lastminute inventory.com, which auctions unsold media space online.

  1. Madison media
  2. Mudra Max
  3. Dentsu India
  4. JWT India

Correct answer: (C)
Dentsu India

39. _________ is a way of describing audience based on factors such as age, gender, education level, town class, income etc.

  1. Demographic
  2. Psychographic
  3. Socio-economic
  4. Infographics

Correct answer: (A)
Demographic

40. _________ is a way of describing audience based on the their life style, attitudes, aspirations, habits etc.

  1. Demographics
  2. Psychographics
  3. Socio-economic
  4. Infographics

Correct answer: (B)
Psychographics

Page 4 of 26