Brand Management

41. _________ is the acquisition of goods and services by the seller or industrial user for the purpose of resale

  1. selling
  2. assembling
  3. buying
  4. transportation

Correct answer: (B)
assembling

42. _________ is the process that helps managers understand the nature of the industry, the way firms behave competitively within the industry, and how competition is generally undertaken.

  1. Market needs analysis
  2. Portfolio analysis
  3. Strategic market analysis
  4. Organizational analysis

Correct answer: (C)
Strategic market analysis

43. _________ is the single factor that best indicates social class

  1. Time
  2. Money
  3. Occupation
  4. Fashion

Correct answer: (C)
Occupation

44. _________ is the study of how individuals, groups, and organizations select, buy, use, and dispose of goods, services, ideas, or experiences to satisfy their needs and wants.

  1. Target marketing
  2. Psychographic segmentation
  3. Product Differentiation
  4. Consumer behavior

Correct answer: (D)
Consumer behavior

45. _________ markets are made up of members of the distribution chain

  1. Consumer
  2. Business-to-business (industrial
  3. Institutional
  4. Channel

Correct answer: (D)
Channel

46. _________ markets include a wide variety of profit and nonprofit organizations, such as hospitals, government agencies, and schools, which provide goods and services for the benefit of society.

  1. Consumer
  2. Business-to-business (Industrial
  3. Reseller
  4. Institutional

Correct answer: (D)
Institutional

47. _________ occurs by maintaining the brand contract while undergoing innovations and modifications to stay current.

  1. Sustainability
  2. Fit
  3. Uniqueness
  4. Credibility

Correct answer: (D)
Credibility

48. _________ pricing is the approach of setting a low initial price in order to attract a large number of buyers quickly and win a large market share.

  1. Market-skimming
  2. Value-based
  3. Market-penetration
  4. .Leader

Correct answer: (C)
Market-penetration

49. _________ refers to a brands objective attributes in relation to other brands

  1. Brand position
  2. Product position
  3. Brand relationship
  4. Both A&B

Correct answer: (C)
Brand relationship

50. _________ refers to the information a consumer has stored in their memory about a product or service.

  1. Cognitive dissonance
  2. Product knowledge
  3. Product research
  4. Marketing research

Correct answer: (B)
Product knowledge

Page 5 of 26