E-Business

21. All of the following are acts Congress has passed or attempted to pass to protect children online except ______________.

  1. Video Privacy Protection Act
  2. Children's Online Protection Act
  3. Communications Decency Act
  4. Children's Internet Protection Act
Correct answer: (A)
Video Privacy Protection Act

22. All of the following are challenges to online retail except ______________.

  1. Consumer concerns about the security of transactions
  2. Consumer concerns about the privacy of personal information given to Web sites
  3. Delays in delivery of goods when compared to store shopping
  4. Inability to change prices nearly instantly
Correct answer: (D)
Inability to change prices nearly instantly

23. Which of the following is not one of the top three online career service providers?

  1. CareerBuilder
  2. Monster
  3. HotJobs
  4. USAJobs
Correct answer: (D)
USAJobs

24. Which of the following describes paid content's relation to free user-generated content?

  1. Free content jeopardizes paid content
  2. Paid content jeopardizes free content
  3. Free content and paid content can both work in tandem cooperatively
  4. Paid content is viable now but will not be in the future
Correct answer: (C)
Free content and paid content can both work in tandem cooperatively

25. What is the most commonly offered interactive feature of newspaper Web sites?

  1. video
  2. comments on blogs
  3. RSS feeds
  4. podcasts
Correct answer: (C)
RSS feeds

26. All of the following are characteristics of a social network except ______________.

  1. involves a group of people
  2. features shared social interaction
  3. always feature shared goals and purposes
  4. common ties among members
Correct answer: (C)
always feature shared goals and purposes

27. Which of the following is not considered to be a drawback of Internet auctions?

  1. market inefficiency
  2. trust risks
  3. fulfillment costs
  4. delayed consumption costs
Correct answer: (A)
market inefficiency

28. Which portal business model best describes Yahoo?

  1. general purpose portal
  2. affinity group based vertical market
  3. focused content based vertical market
  4. none of the above
Correct answer: (A)
general purpose portal

29. All of the following are potential benefits of B2B e-commerce except______________.

  1. reduced amount of 'first-mover' advantages
  2. decreased product cycle time
  3. increased opportunities for collaborating with suppliers and distributors
  4. increased production flexibility
Correct answer: (A)
reduced amount of 'first-mover' advantages

30. The two main types of Internet-based B2B commerce are______________.

  1. Net marketplaces and private industrial networks
  2. EDI and collaborative commerce
  3. Net marketplaces and collaborative commerce
  4. EDI and private industrial networks
Correct answer: (D)
EDI and private industrial networks
Page 3 of 15