E-Business

31. ______________ are networks that connect people within a company to each other and to the company network.

  1. Bitstreams
  2. Extranets
  3. Internets
  4. Intranets
Correct answer: (D)
Intranets

32. The type of website that is designed to build customer goodwill and to supplement other sales channels rather then sell the company's products directly is known as a ______________ website.

  1. marketing
  2. click-and-mortar
  3. customer service
  4. corporate
Correct answer: (D)
corporate

33. A website offering content created by third party transparently to customers is an example of ______________.

  1. Reintermediation
  2. Syndication
  3. Virtual Manufacturing
  4. Build-to-order
Correct answer: (B)
Syndication

34. E-commerce technologies have improved upon traditional commerce technologies in ______________.

  1. richness
  2. reach
  3. both richness and reach
  4. neither richness nor reach
Correct answer: (C)
both richness and reach

35. All of the following are technologies used to gather information about you online except ______________.

  1. spy ware
  2. cookies
  3. Gmail
  4. anonymizers
Correct answer: (D)
anonymizers

36. All of the following are major B2C business models except ______________.

  1. content provider
  2. industry consortium
  3. transaction broker
  4. service provider
Correct answer: (B)
industry consortium

37. A perfect market is one in which ______________.

  1. One firm develops an advantage based on a factor of production that other firms cannot purchase
  2. One participant in the market has more resources than the others
  3. there are no competitive advantages or asymmetries because all firms have equal access to all the factors to production
  4. competition is at a minimum, as each niche market within an industry is served by the company with the greatest competitive advantage
Correct answer: (C)
there are no competitive advantages or asymmetries because all firms have equal access to all the factors to production

38. ______________ is a program that you can run from the DOS prompt in the Windows operating system in order to check the connection between your client and the server.

  1. Ping
  2. Telnet
  3. Tracert
  4. SSL
Correct answer: (A)
Ping

39. Which of the following is a new and disruptive Web feature or service?

  1. XML
  2. diffserv
  3. blogs
  4. CDMA
Correct answer: (C)
blogs

40. All of the following are steps in the systems development life cycle except ______________.

  1. Systems Design
  2. Testing
  3. Implementation
  4. Debugging
Correct answer: (D)
Debugging
Page 4 of 15