E-Business

41. What Web server functionality allows it verify usernames and passwords and process certificates and encryption information?

  1. Processing of HTTP requests
  2. File Transfer Protocol
  3. Data capture
  4. Security services
Correct answer: (D)
Security services

42. The ability to change the product to better fit the needs of the customer is called ______________.

  1. customization
  2. personalization
  3. privacy
  4. accessibility
Correct answer: (A)
customization

43. All of the following are major categories of computer viruses except ______________.

  1. Macro viruses
  2. File-infecting viruses
  3. Script viruses
  4. Trojan viruses
Correct answer: (D)
Trojan viruses

44. The most widely used encryption standard is ______________.

  1. Advanced Encryption Standard (AES)
  2. Data Encryption Standard (DES)
  3. Universal Encryption Standard (UES)
  4. Optimal Encryption Standard (OES)
Correct answer: (A)
Advanced Encryption Standard (AES)

45. The most prevalent online payment method is ______________.

  1. PayPal
  2. checks
  3. credit cards
  4. debit
Correct answer: (C)
credit cards

46. Complete price transparency in a perfect information marketplace is necessary for ______________ to take effect.

  1. Bertrand's Law
  2. the Law of Universal Prices
  3. the Law of One Price
  4. the Law of Perfect Commerce
Correct answer: (C)
the Law of One Price

47. The process of getting customers to pass along a company's marketing message to friends, family, and colleagues is known as ______________.

  1. affiliate marketing
  2. viral marketing
  3. permission marketing
  4. blog marketing
Correct answer: (B)
viral marketing

48. E-business can be defined as ______________.

  1. the uninhibited flow of information and goods on the Web
  2. the use of the Internet and the Web to transact business
  3. digitally enabled transactions and processes within an organization
  4. commercial transactions involving electronic goods
Correct answer: (C)
digitally enabled transactions and processes within an organization

49. All of the following are types of social marketing except ______________.

  1. affiliate marketing
  2. blog advertising
  3. social network advertising
  4. game advertising
Correct answer: (A)
affiliate marketing

50. The ethical principle which states that if an action is not right for all situations, then it is not right for any situation is known as ______________.

  1. The Golden Rule
  2. Slippery Slope
  3. No Free Lunch
  4. Universalism
Correct answer: (D)
Universalism
Page 5 of 15