E-Business

51. A patent grants the owner an exclusive monopoly on the ideas behind the invention for ______________ years.

  1. 10
  2. 20
  3. 30
  4. 40
Correct answer: (B)
20

52. What is the first step in a P3P-enabled transaction?

  1. send Web page
  2. http GET request Web page
  3. Send P3P policy files
  4. http GET request P3P policy files
Correct answer: (B)
http GET request Web page

53. Products are made to prior to orders received based on estimated demand under a ______________.

  1. supply-push model
  2. demand-push model
  3. supply-pull model
  4. demand-pull model
Correct answer: (A)
supply-push model

54. The majority of job seekers rely on which of the following?

  1. Word-of-mouth leads
  2. Employment agencies
  3. Internet and newspapers equally
  4. Internet only
Correct answer: (C)
Internet and newspapers equally

55. The online content revenue model in which free content drives offline revenues is called the ______________.

  1. marketing model
  2. advertising model
  3. pay-per-view model
  4. subscription model
Correct answer: (A)
marketing model

56. Technologies that help enhance resolution of e-book reader display screens are known as ______________.

  1. high-res pixel formatting
  2. screen resolution technologies
  3. sub-screen smoothing technologies
  4. sub-pixel display technologies
Correct answer: (D)
sub-pixel display technologies

57. A dynamically priced market that features few buyers and many sellers is a market that exhibits ______________.

  1. market neutrality
  2. buyer bias
  3. seller bias
  4. owner bias
Correct answer: (B)
buyer bias

58. Which of the following best describes predicted growth in C2C and B2C auction spending?

  1. B2C spending will overtake C2C spending
  2. Both types of spending will increase
  3. C2C spending will decrease while B2C increases
  4. Both types of spending will decline at similar rates
Correct answer: (B)
Both types of spending will increase

59. A materials requirements planning (MRP) system is an example of ______________.

  1. spot purchasing
  2. a multi-tier supply chain
  3. a legacy computer system
  4. electronic data interchange
Correct answer: (C)
a legacy computer system

60. All of the following are objectives of private industrial networks except ______________.

  1. developing efficient purchasing and selling business processes industry-wide
  2. operating on a local scale
  3. creating increased supply chain visibility
  4. reducing industry risk
Correct answer: (B)
operating on a local scale
Page 6 of 15