E-Business

61. The E-commerce domain that involves business activity initiated by the consumer and targeted to businesses is known as ______________.

  1. Business to Business (B2B)
  2. Consumer to Consumer (C2C)
  3. Consumer to Business (C2B)
  4. Business to Consumer (B2C)
Correct answer: (C)
Consumer to Business (C2B)

62. Why would a merchant want to customize products?

  1. To charge a higher price
  2. To decrease costs
  3. It is required in EC
  4. Customers will only accept customized products
Correct answer: (A)
To charge a higher price

63. Which one of the following is not one of the major types of e-commerce?

  1. C2B
  2. B2C
  3. B2B
  4. C2C
Correct answer: (A)
C2B

64. A ______________ is the set of planned activities designed to result in a profit in a marketplace.

  1. business model
  2. profit model
  3. business plan
  4. revenue model
Correct answer: (A)
business model

65. Compared to Internet users, the number of cell phone subscribers is ______________.

  1. about the same
  2. slightly fewer
  3. much fewer
  4. much larger
Correct answer: (D)
much larger

66. Which of the following is not one of the stages of the development of the Internet?

  1. Innovation
  2. Institutionalization
  3. Globalization
  4. Commercialization
Correct answer: (C)
Globalization

67. Broadband is generally considered to be any communication technology allowing streaming audio and video at or above ______________.

  1. 100 Kbps
  2. 56.6 Kbps
  3. 30 Kbps
  4. 10 Kbps
Correct answer: (A)
100 Kbps

68. All of the following are wireless Internet access network technologies except ______________.

  1. Wi-Fi
  2. Bluetooth
  3. Zigbee
  4. GigaPoP
Correct answer: (D)
GigaPoP

69. The dominant Web server software is ______________.

  1. Zeus
  2. Apache
  3. Microsoft IIS
  4. Google
Correct answer: (B)
Apache

70. Which of the following is not a widely used midrange or high-end e-commerce suite?

  1. Microsoft Commerce Server
  2. WebTrends Marketing Lab2
  3. IBM WebSphere Commerce
  4. Broadvision Commerce
Correct answer: (A)
Microsoft Commerce Server
Page 7 of 15