E-Business

71. A worm is designed to spread ______________.

  1. from computer to computer
  2. from file to file on a computer
  3. from Web site to Web site
  4. from Web site to computer
Correct answer: (A)
from computer to computer

72. Firewalls perform all of the following functions except ______________.

  1. Forbids communications from untrustworthy sources
  2. Allows communications from trustworthy sources
  3. Eliminates viruses and other malicious attacks
  4. Filters traffic based on packet attributes
Correct answer: (C)
Eliminates viruses and other malicious attacks

73. All of the following are reasons more people don't shop online except ______________.

  1. lack of trust in online merchants
  2. lack of convenience
  3. inability to touch and feel the product
  4. fear of misuse of personal information
Correct answer: (B)
lack of convenience

74. Which of the following market entry strategies are the most common for existing firms?

  1. first mover
  2. fast follower
  3. brand extender
  4. alliances
Correct answer: (C)
brand extender

75. The fastest growing form of online advertising is ______________.

  1. banner ads
  2. pop-up ads
  3. rich media/video ads
  4. pop-under ads
Correct answer: (C)
rich media/video ads

76. As consumers become more accustomed to new online advertising formats, click-through rates tend to ______________.

  1. remain constant
  2. decrease
  3. increase
  4. rapidly increase
Correct answer: (B)
decrease

77. The ______________ is the first major effort to adjust the copyright laws to the Internet age.

  1. Platform for Privacy Preferences (P3P)
  2. Center for Democracy and Technology
  3. Digital Millennium Copyright Act (DMCA)
  4. E-Government Act of 2002
Correct answer: (C)
Digital Millennium Copyright Act (DMCA)

78. The taxation system for e-commerce sales is best described as ______________.

  1. complex
  2. streamlined
  3. universal
  4. standardized
Correct answer: (A)
complex

79. Companies that have a network of physical stores as their primary retail channel, but also have introduced online offerings are called ______________.

  1. Virtual merchants
  2. Bricks and clicks
  3. Catalog merchants
  4. Manufacturer-direct
Correct answer: (B)
Bricks and clicks

80. Which of the following is the largest online travel service?

  1. Travelocity
  2. Orbitz
  3. Priceline
  4. Expedia
Correct answer: (D)
Expedia
Page 8 of 15