E-Business

81. The combination of technical and legal means for protecting digital content from unlimited reproduction without permission is known as ______________.

  1. Digital rights management
  2. Digital protection schemes
  3. Digital distribution regulation
  4. Digital rights protection
Correct answer: (A)
Digital rights management

82. After television, the next largest major player in the commercial entertainment industry is ______________.

  1. video games
  2. music
  3. radio
  4. film
Correct answer: (D)
film

83. The type of social network described as a community built around a common interest such as games, sports, music, and so on is called ______________.

  1. general community
  2. practice network
  3. affinity community
  4. interest-based social network
Correct answer: (D)
interest-based social network

84. The most popular type of auction on eBay is the ______________.

  1. Dutch Internet auction
  2. Name Your Own Price auction
  3. English auction
  4. Professional service auction
Correct answer: (C)
English auction

85. The communication standard for sharing business documents and settlement information that emerged in the 1970s is called ______________.

  1. ECD
  2. EDI
  3. IDE
  4. BCB
Correct answer: (B)
EDI

86. The type of Net marketplace characterized by indirect inputs and spot purchasing is called an ______________.

  1. industry consortium
  2. independent exchange
  3. e-distributor
  4. e-procurement marketplace
Correct answer: (C)
e-distributor

87. Which of the following is not one of the benefits of e-commerce to sellers?

  1. E-commerce offers greater flexibility in meeting customer needs
  2. E-commerce is a powerful tool for customer relationship building
  3. E-commerce can help to reduce costs
  4. E-commerce increases the net cost per contact
Correct answer: (D)
E-commerce increases the net cost per contact

88. ______________ marketing is the Internet version of word-of-mouth marketing.

  1. Visceral
  2. Virile
  3. Viral
  4. Virtual
Correct answer: (C)
Viral

89. Which of the following is not considered to be one of the three phases of e-commerce?

  1. Innovation
  2. Consolidation
  3. Preservation
  4. Reinvention
Correct answer: (C)
Preservation

90. Which of the following is an example of a portal?

  1. Amazon
  2. eBay
  3. Yahoo
  4. Face book
Correct answer: (C)
Yahoo
Page 9 of 15