101. Brand _________ is a customer's personal opinion about a brand.
Correct answer: (A)
Judgment
102. Brand assets include:
Correct answer: (B)
Reputation, relevance, and loyalty
103. Brand awareness consists of brand recognition and brand _________.
Correct answer: (B)
Recall
104. Brand element is also known as _________.
Correct answer: (C)
Identity
105. Brand feelings are customers' emotional responses and _________ with respect to the brand.
Correct answer: (C)
Reactions
106. Brand identity is followed by _________, which is a reflection of what marketers planed to send to the public.
Correct answer: (B)
Brand image
107. With the effort of team of professionals in a company, produce end product which isrelated to the _________
Correct answer: (D)
Marketing management
108. Brand knowledge refers to brand _________.
Correct answer: (A)
Awareness
109. Brand management came into being for which of the following reasons:
Correct answer: (D)
Companies wanted to differentiate their products and highlight distinctions in a competitive environment.
110. Brand personality is a set of _________ characteristics associated with the brand.
Correct answer: (A)
Human