Marketing Management
    
            
                      
                 
            151. The marketing outcomes of a product is known as  ______________.
            
            - Profit.
- Brand loyalty.
- Branding.
- Brand equity.
Correct answer: (D)
Brand equity.
            
            152. The process of adding a higher priced prestigious, product to the existing line of lower priced products is known as  ______________.
            
            - Trading down.
- Product differentiation.
- Trading up.
- Product simplification.
Correct answer: (C)
Trading up.
            
            153. The process of moving the raw materials from the place of the suppliers to the place of the producers is known as  ______________.
            
            - Inbound logistics.
- Outbound logistics
- Inventory management.
- Acquisition of raw materials.
Correct answer: (A)
Inbound logistics.
            
            
            154. The flow of goods from production to consumption is known as  ______________.
            
            - Inbound logistics.
- Outbound logistics.
- Process logistics.
- Reverse logistics
Correct answer: (B)
Outbound logistics.
            
            155. ______________ is the results of artificial scarcity of products created by a firm.
            
            - Selective de-marketing
- Re-marketing
- Ostensible de-marketing.
- Synchronic- marketing.
Correct answer: (C)
Ostensible de-marketing.
            
            156. ______________ can be achieved only when all personal within the organization understand the importance of the customer.
            
            - Profit maximization.
- Sales volume.
- Customer satisfaction.
Correct answer: (C)
Customer satisfaction.
            
            157. Selecting the segments of a population of customers to serve is called  ______________.
            
            - Market segmentation.
- Positioning.
- Target marketing.
- Customization.
Correct answer: (C)
Target marketing.
            
            158. ______________ is the act of designing the company's offering and image to occupy a distinctive place in the target market's mind.
            
            - Positioning.
- Segmentation.
- Consumer market.
- Consumer behavior.
Correct answer: (A)
Positioning.
            
            159. The concept of marketing mix was developed by ______________.
            
            - N.M. Borden.
- Philip Cotter.
- W. Anderson.
- Stanton.
Correct answer: (A)
N.M. Borden.
            
            160. Marketing is a  ______________ function of transferring goods from producers to consumers.
            
            - Systematic.
- Commercial.
- Management.
- Economic.
Correct answer: (B)
Commercial.